Skip to content

De ligging van Casa Beliche is fantastisch : Moncarapacho-centrum is vlakbij en heeft een mooi wandelgebied . ‘s Morgens werden we gewekt door de vogeltjes . Elk voorjaar komen we 1 maand naar de Algarve , telkens boeken we een ander huisje …. Maar Casa Beliche hebben we al terug geboekt .

De Casa ziet er prachtig en tot in de puntjes verzorgd uit . Alles was aanwezig, ook voor onze baby van 6 maanden . Goed contact met Luc en Carine , smakelijke welkomstcadeautjes ter attentie en vele tips voor leuke activiteiten. Een dikke aanrader als je naar de Algarve gaat.

Heerlijke week gehad met ons gezin . Ruime quinta en goed onderhouden. Heerlijk zwembad in een heel mooie tuin met 3 niveaus en volledige privacy. De betrokken en heel vriendelijke eigenaars maken het feestje af. Dit deel van de Algarve kent minder massatoerisme , maar is zeker niet minder mooi .

Wij hebben 2 weken genoten in Casa Beliche: een heerlijk rustige omgeving , voorzien van alle gemakken , mooie tuin met verschillende terrassen , zitjes en zwembad. Casa Beliche is zeer centraal gelegen: eilanden, stranden , bergen en stadjes…veel afwisseling. Wij hebben bijzonder genoten en danken Luc en Carine voor hun goede zorgen .

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst inclusief! een heerlijke fles wijn, de zelfgemaakte jam en de welkomst-kadootjes. We werden verrast door de prachtige tuin en hebben bijzonder genoten van de oase en rust, het fijne huis en alle comfort. Jullie tips voor de omgeving, steden en dorpen en niet te vergeten de restaurants en de plaatselijke traiteur waren zeer welkom. Casa Beliche heeft aan onze verwachtingen voldaan! Wij wensen alle nog te ontvangen gasten eenzelfde plezierige ervaring! Het ga jullie goed en dank voor alles.

Tijdens de winter ‘20-‘21 logeerden we 4 maanden in Casa-Beliche. We hebben zeer genoten van dat paradijsje: heerlijke tuin, zwembad en absolute rust en toch op een steenworp van het gezellige dorp Moncarapacho. De casa heeft fijne ruimten, is mooi en gezellig ingericht. De support van Luc & Carine is hartverwarmend.

Back To Top